Pozvánka na webinář Zodpovědné půjčování a co dělat, když jsme jej podcenili

S nadcházejícími Vánocemi může být snadné spadnout do kolotoče půjček. Zejména v stávající nestabilní ekonomické situaci…

Dělají Vám těžkou hlavu exekuce Vašich zaměstnanců? Umožněte jim získat informace, jak k půjčkám přistupovat. Poskytněte jim informace, do jaké půjčky raději nejít a co si pohlídat, aby se kvůli půjčce nedostali do problémů. Přihlaste je na webinář Zodpovědné půjčování. Zuzana Crhová s manželem jim mimo jiné vysvětlí, co po praktické stránce znamená insolvenční a co exekuční řízení. Účastníci se také dozví, jaká práva a povinnosti z toho pro ně plynou.

Účastníci tohoto webináře získají užitečné a praktické tipy, jak finančním potížím předejít a co v těchto situacích dělat.

Přihlašovací formulář je zde.

Co je to webinář?

Webinář je přednáška (víceméně monolog) lektora, kdy účastníci přes internet převážně jen poslouchají jeho výklad. Mají však možnost v průběhu sledování pokládat lektorovi otázky napsáním otázky do chatu a lektor na ně během webináře také odpoví. Účastníci jsou také občas lektorem zapojeni a mohou být vyzváni, aby vyjádřili svůj názor třeba napsáním komentáře do chatu, kliknutím na ikonku zvednutí ruky, nebo aby anonymně zahlasovali u otázky s několika předloženými možnostmi odpovědí. Ačkoliv jde především o výklad lektora, jsou všechny tyto webináře především o praktických informacích, které mohou účastníci využít ve svém životě. Přihlášeným účastníkům bude e-mailem zaslán odkaz na webovou stránku, kde se mohou k webináři připojit. Není třeba si instalovat žádný program.