Dárek na poslední chvíli

Někdy se to tak stane, že nestíháte a necháte si nákup dárků na poslední chvíli. Anebo pořád marně přemýšlíte, co koupit. Hledáte něco užitečného, co druhého posune. A co nadělit rozbor motivační mapy?

Motivační mapa zjišťuje, které z devíti možných jsou vaše nejdůležitější zdroje motivace. Tedy určí ty, jejichž zajištění uspokojení vám dodá energii potřebnou pro váš výkon. Zajímavostí je, že i ten zdroj motivace, co vám vyjde jako nejméně důležitý, může významně ovlivňovat váš život, například ztěžovat porozumění lidem, pro něž je tento motivátor naopak velmi významný. Motivační mapa je tak užitečným nástrojem sebereflexe, vede k hlubšímu porozumění vlastním touhám a potřebám, pomáhá nasměrovat váš další růst a rozvoj.

A co víc? Výslednou zprávou se nemusíte prokousávat sami. Asistovat vám bude kouč s akreditací pro rozbor těchto map, který je trénovaný pro jejich čtení, rozbor a hledání souvislostí. Tento rozhovor s koučem lze absolvovat i on-line, takže není nutné nikam jezdit a ani tento rozbor odkládat na zlepšení situace spojené s pandemií COVID-19.

Zaslat vám poukaz poštou už do Vánoce nestihneme, ale stále je možnost jej poslat elektronicky. Anebo jím můžete někomu udělat radost v příštím roce.