Pozvánka na on-line workshopy o motivaci a našich motivátorech pro práci

Říkáte si, že toho o motivaci už víte hodně? My Vám to věříme. Určitě máte za sebou již nějaké školení o motivaci, anebo jste si něco o motivaci přečetli. Jenže ruku na srdce, opravdu Vám to v praxi funguje? Umíte efektivně motivovat sami sebe? Anebo se ve Vás odehrává vnitřní boj několika potřeb, a Vy občas nerozumíte sami sobě? Odhadnete, do jaké míry jsou Vaše podstatné motivátory uspokojeny a naplněny? A kolik toho víte o motivátorech Vašich spolupracovníků? Dovedete říci, čím si kdo z Vás dobíjí své baterky a co v práci hledá? A mimochodem, napadlo Vás někdy, že i ten poslední motivátor má důležitou roli?

Pozvánka na on-line workshopy o motivaci

Motivace je v podstatě energie, a ta pramení z naplňování několika zdrojů. Těch může být devět. Některé jsou vydatnější, jako by z nich stříkal gejzír. Jiné jsou slabší a vytéká s nich jen jemný pramínek. Výzvou je však to, že každý z nás je má jinak. Pro Váš výkon, spokojenost a angažovanost hraje roli, jak je máte seřazené a do jaké míry jsou Vaší prací uspokojené. Z jejich pořadí lze vyčíst Vaše základní zaměření – na vztahy, na výkon či na růst, a vysvětlit Váš postoj ke změně či Vaši rychlost rozhodování. Odvodit lze také, na co by měl Váš nadřízený myslet, chce-li podpořit Váš výkon.

Chcete o tom vědět víc? Pak pojďte s námi objevit pracovní motivátory Vás i Vašich spolupracovníků. Inspirujte se, jak udržet zdroje své energie naplněné.


On-line workshop Co mne motivuje a jak s tím pracovat (23. 4. 2021)


On-line workshop Co zaměstnance motivuje a jak s tím pracovat (7. 5. 2021)