Pozvánka na webinář Time management v kostce

Chcete zvýšit svou výkonnost? Rádi byste toho během dne stihli více? Uvědomujete si, že Váš čas je to nejcennější, co máte? A že ho někdy věnujete aktivitám, co za to tolik nestojí? Převezměte odpovědnost za svůj time management a přihlaste se na webinář, abyste se svým časem hospodařili efektivněji.

Naučíme Vás praktické techniky, díky kterým budete řídit svůj čas lépe. Uvědomíte si, co je pro řízení času skutečně důležité a zjistíte, co Vy sami můžete změnit. Během webináře získáte také užitečné tipy pro práci s počítačem, písemnostmi či uspořádáním svého pracoviště tak, abyste svůj čas využívali kvalitněji. Díky ušetřenému času se budete moci více věnovat těm aktivitám, které jsou pro Vás skutečně důležité.

Přihlašovací formulář je zde.

Co je to webinář?

Webinář je přednáška (víceméně monolog) lektora, kdy účastníci přes internet převážně jen poslouchají jeho výklad. Mají však možnost v průběhu sledování pokládat lektorovi otázky napsáním otázky do chatu. Lektor na ně během webináře také odpoví. Účastníci jsou také občas lektorem zapojeni a mohou být vyzváni, aby vyjádřili svůj názor, třeba napsáním komentáře do chatu, kliknutím na ikonku zvednutí ruky, nebo aby anonymně zahlasovali u otázky s několika předloženými možnostmi odpovědí. Ačkoliv jde především o výklad lektora, jsou všechny tyto webináře především o praktických informacích, které mohou účastníci využít ve svém životě. Přihlášeným účastníkům bude e-mailem zaslán odkaz na webovou stránku, kde se mohou k webináři připojit. Není třeba si instalovat žádný program.