Nabídka videokurzů se nám rozšířila

📢 Do kolekce videokurzů, které nabízíme, nám přibyl nový přírůstek: Empatie pro manažery od Petry Benyahya. Aktuálně se tedy můžete s námi rozvíjet v čase, který Vám vyhovuje, a odkudkoliv máte přístup k internetu, v těchto oblastech:

➡️ COWORKINGY A SDÍLENÍ ZNALOSTÍ: Odhalte podstatu coworkingových pracovišť. Prozkoumejte, co obvykle nabízí. Inspirujte se výhodami spojenými s prací na takovém místě.

➡️ EMPATIE PRO MANAŽERY: Ujasněte si, co empatie je a co není. Zjistěte, jak postupovat, když chcete někomu empatii projevit. Naučte se vyjádřit empatii vhodnými slovy.

➡️ POZNEJTE SVOU MOTIVACI: Poodhalte tajemství lidské motivace. Pochopte, co lidem dává sílu pro jejich výkon. Odhalte, co konkrétně dodává energii Vám.

➡️ OVLÁDNĚTE ZÁKLADY TIME MANAGEMENTU: Zjistěte, jak dostat svůj čas pod kontrolu. Pochopte, proč pomáhá nastavení cílů. Naučte se efektivně plánovat a určovat priority.

➡️ OSVOJTE SI POKROČILÉ ZÁSADY TIME MANAGEMENTU: Dostaňte svou organizovanost ještě na vyšší úroveň. Zvyšte svou výkonnost díky vyššímu soustředění. Naučte se efektivně komunikovat a vyřizovat písemnosti.

Více informací a možnost objednání najdete zde.