On-line úniková hra zdarma

Staňte se na chvíli soukromým detektivem a vydejte se na sídlo lorda Smitha hledat indicie, díky nimž dokážete otevřít trezor se závětí. Tajemné prostředí zámku skrývá poutavý příběh, díky kterému objevíte devět základních životních motivátorů. Zjistíte, že lidé jsou motivováni různými věcmi. Některé z nich Vám budou blízké, protože Vás motivují také. Pochopit ale osobnosti, jejichž velkou motivací je něco, co pro nás není tak podstatné, může být ale velkou výzvou.

Tuto online únikovou hru jsme vytvořili jen pro své fanoušky, a ti ji mají zcela zdarma. Pokud naším fanouškem ještě nejste, snadno se jím můžete stát. Stačí začít sledovat náš profil na síti LinkedIn nebo na Facebooku a do komentáře k videoupoutávce na hru napsat „chci si zahrát“.

Ke hře není třeba si nic instalovat, jednoduše se připojíte kliknutím na odkaz, který Vám pošleme v soukromé zprávě. Nemáte na celou hru dost času? Nevadí. Klidně ji můžete hrát po částech. Stačí si někam průběžně psát poznámky vedoucí k odhalení kódu.

Pojďte si s námi užít jeden ze současných trendů – gamifikaci – na vlastní kůži a poznat 9 životních motivátorů.


Hru si můžete objednat i na našich stránkách, a to zde.