Podzimní nabídka školení

Prodlužující se večery a sychravé dny přestávají lákat ven. Na přitažlivosti tak nabývá možnost vychutnat si svou oblíbenou kávu či horký čaj při některém z webinářů z naší podzimní nabídky školení. Spojíte tak chvilku odpočinku se seberozvojem a jako bonus si odnesete i několik tipů do života.

Co jsme pro vás na podzim připravili?

Věříme, že podzimní nabídka školení vás zaujme. Prozkoumáme, co člověka motivuje a dodává mu energii (více zde). Zaměříme se na to, jak dostat svůj čas pod kontrolu (více zde a pro pokročilejší zde). Přineseme k zamyšlení výhody práce z coworkingu (více zde).

Chystáme pro vás taky jednu novinku. Poprvé se budete moci zúčastnit i webináře zaměřeného na poznatky z behaviorální ekonomie, který pro Vás připravil Lukáš. Společně prozkoumáte, co naše zdánlivě racionální rozhodnutí ovlivňuje a že zdaleka nejsou tak racionální, jak si občas myslíme. Zjistíte, jak těchto aktuálních poznatků můžete využít při nastavování firemních procesů a při podpoře týmové práce. Kdy? Už 9. prosince. Více informací o tomto webináři najdete zde.