Už máte dárek pod stromeček? A co třeba dárkový poukaz…

Už máte dárek pod stromeček? A co třeba dárkový poukaz…

Vánoční čas je neodmyslitelně spojen s dáváním dárků. Dárky nám umožňují vyjádřit naši lásku a oddanost druhým. Jsou způsobem, jak druhým poděkovat za jejich podporu a blízkost. Naznačují obdarovanému, že nám na něm záleží.

Výběrem dárku chceme nejednou obdarovanému ukázat, že jej známe. Proto hledáme „ten pravý“ dárek. Toužíme vidět rozzářené oči a úsměv na rtech druhého. A občas jsme i trošku nervózní. Hlavou nám běhá myšlenka: „Trefili jsme se?“ Pokud ano, endorfiny se nám uvolní z hypofýzy do mozku a my jsme šťastní a spokojení. Užíváme si pocit, že jsme umožnili druhému cítit se příjemně překvapen, respektován a milován.

Věnujte dárkový poukaz

Věnujte dárkový poukaz

Pokud chcete věnovat druhému zlepšení práce s časem, porozumění sám sobě a druhým, či příležitost dozvědět se něco užitečného, můžeme vám pomoci. Nabízíme dárkové poukazy nejen na rozbor motivační mapy, ale i na naše videokurzy:

  • Coworkingy a sdílení znalostí: Pokud nechcete či nemůžete pracovat z domova a práce v kanceláři vám nevyhovuje, je tu třetí možnost – práce v coworkingu. Zjistěte, o co jde, a proč si řada lidí toto alternativní pracoviště nemůže vynachválit.
  • Poznejte svou motivaci: Poodhalte tajemství, co lidem dodává v práci energii. Ujasněte si, zda svou kariéru budujete na správném místě. Získejte tipy, co dělat, aby vás práce více naplňovala.
  • Ovládněte základy time managementu: Zjistěte, jak lépe hospodařit se svým časem. Naučte se triky pro efektivní plánování. Zlepšete své organizační dovednosti.
  • Osvojte si pokročilé zásady time managementu: Dostaňte svou organizovanost ještě na vyšší úroveň. Naučte se, co šetří čas při komunikaci s druhými. Osvojte si tipy pro lepší soustředění se na práci.

Dárkový poukaz vám přijde po uhrazení objednávky na e-mail a už jej můžete vytisknout a věnovat. Platnost dárkových poukazů je 60 dní a pro jejich uplatnění stačí, když obdarovaný zvolí u příslušného kurzu možnost „Koupit videokurz, anebo uplatnit dárkový poukaz“ a u pole pro zadání slevového kódu uvede číslo dárkového poukazu, který od vás obdržel. Vzápětí obdrží e-mail s přístupem k videokurzu. Ten si pak může až 3x přehrát.

Přejeme vám šťastnou ruku při výběru dárků a pohodový adventní čas.