O nás aneb jak jsme vznikli

Proč jsme vznikli?

Prostředí, ve kterém se dnes řada organizací pohybuje, je velmi dynamické, plné změn a žádající si flexibilní přístup. To vyžaduje mimo jiné změnu v přístupu k lidem, k tomu, co tvoří základ konkureční výhody, a větší důraz na sdílení informací a znalostí. Z vlastní zkušenosti víme, že sdílení informací a znalostí není v organizacích úplně samozřejmé. Nicméně jsme přesvědčeni, že podmínky pro spontánní sdílení informací a znalostí mezi zaměstnanci a s tím spojenou atmosféru vzájemné důvěry je možné vytvořit, pokud se na to vědomě zaměříme. Jak na to, chceme sdílet i s Vámi. Chceme podporovat Váš růst a sdílet to, co víme. Proto vznikla firma Knowledge Sharing, s.r.o.

Kdo jsme?

Knowledge Sharing, s.r.o. lze charakterizovat jako tým lidí nadšených do sdílení znalostí. Věříme v lidský potenciál. Máme zkušenosti s využíváním nástrojů sdílení znalostí ve firmách. Umíme definovat nedostatky, klíčové oblasti a procesy nutné pro rozvoj firmy pomocí práce s lidmi. Pomáháme vybudovat základy pro kvalitní firemní komunikaci a tvůrčí klima ve firmě. Věříme, že sdílení informací a znalostí uvnitř firmy má vliv na její výkonnost a inovativnost. A stejně tak, že pro úspěch v současném dynamicky se měnícím prostředí je důležitá motivace a angažovanost zaměstnanců. Stavíme na hodnotách, které jsou pro nás důležité: Partnerství, důvěra, kvalita, férovost. Ty uplatňujeme v práci vůči Vám, našim zákazníkům, ale i sami mezi sebou navzájem.

Co nabízíme?

V průběhu času jsme se v Knowledge Sharing, s.r.o. začali specializovat především na rozvojové aktivity cílící na podporu sdílení znalostí v organizaci, na porozumění motivaci a na kurzy manažerských dovedností. Tyto akce pořádáme aktuálně i v online podobě. Využíváme také našich analytických dovedností a pomůžeme Vám i s rozborem aktuální situace týkající se řízení lidských zdrojů či sdílení informací a znalostí ve Vaší firmě. Pokud potřebujete podpořit ve Vaší organizaci kreativitu, angažovanost, motivaci, produktivitu, výkonost, jsme pro Vás ideální volbou. Nabízíme mimo jiné rozbor individuální i týmové motivační mapy.

Se svou nabídkou nezapomínáme ani na jedince. Nabízíme jim školení zaměřené na rozvoj jejich dovedností a znalostí, podporu na cestě k jejich cílům formou koučování, identifikaci jejich životních motivátorů a nasměřování jejich dalšího rozvoje kariéry pomocí rozboru individuální motivační mapy.